Over ons

Elektropartners is installatie-architect. Waar we ruim vijftig jaar geleden begonnen als elektrotechnisch installatiebedrijf, zijn we steeds meer gaan ontwerpen en adviseren. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheidsinstellingen, defensie en particuliere opdrachtgevers.

Licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Die installeren we niet alleen, we ontwerpen ze ook. Bovendien adviseren we onze klanten altijd over de beste oplossing voor de specifieke situatie. Ook op het gebied van datatransmissie geven wij adviezen op maat. En daar stopt het niet. Onze service- en onderhoudsafdeling en een 24-uurs storingsdienst bieden altijd de gewenste ondersteuning. Elektropartners is dan ook geen doorsnee installatiebedrijf - we zijn installatie-architecten. We ontwikkelen innovatieve concepten en leveren duurzame oplossingen. De zeer betrouwbare installaties die we op die manier realiseren helpen onze klanten écht vooruit.

O ja, natuurlijk beschikken we over alle nodige certificaten en keurmerken én zijn we een erkend leerbedrijf. Dat kan ook niet anders, met zoveel knowhow.

Power to the people!
Elektropartners werkt voor organisaties in de bouw en industrie, bij overheidsinstellingen en mkb-bedrijven en in woningen van particulieren. Want thuis en op kantoor zit in iedere ruimte wel een licht- of krachtinstallatie. Op die installatie willen we kunnen vertrouwen - zonder licht of stroom is het lastig wonen en werken. Noodverlichting is belangrijk voor de veiligheid in openbare gebouwen en kantoren. Bij een ontruiming is noodverlichting onmisbaar, en ook als de netspanning om een andere reden wegvalt. Kortom: elektrotechniek is overal.

Energiebesparing is voor ons een sport op zich. Hoe meer stroom we kunnen besparen, hoe beter. Elektropartners is al sinds de introductie in Nederland gespecialiseerd in domotica. Een gebruiker bedient daarmee vanaf elke plek, op afstand, alle elektronische toepassingen in een woning of gebouw die aan het systeem zijn gekoppeld en realiseert zo een heel precies elektriciteitsverbruik. Door Elektropartners te betrekken bij uw plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie bent u verzekerd van een toekomstbestendige aanpak en duurzaam eindresultaat.

Goed onthouden!
Een wereld zonder computer en mobiele telefoon is absoluut ondenkbaar. De specialisten van Elektropartners weten hoe cruciaal een foutloos werkende ICT-infrastructuur is voor bedrijven en instellingen, voor winkels en bij u thuis. Niet voor niets investeren we continu in onze kennis en middelen. Ook beschikken we over alle certificeringen op het gebied van datatransport. We beheersen het complete gamma: van ontwerp tot en met installatie en onderhoud, van aansluitpunt tot werkplek, van telefooncentrale tot deurvideo intercomsysteem en van telefoon- en databekabeling tot en met complete ICT-ruimten.

Geen paniek!
De materialen en apparatuur die Elektropartners adviseert en die we ook installeren, voldoen altijd aan de allerlaatste eisen die worden gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Toch zijn storingen nooit honderd procent uit te sluiten. Bijvoorbeeld door zeer intensief gebruik of door onvoorziene, externe omstandigheden. In zulke situaties bieden onze gecertificeerde storingsmonteurs snel en adequaat uitkomst. U kunt ook een speciaal op maat gemaakt service- en onderhoudscontract afsluiten. Zo is het systeem altijd up-to-date en voorkomt u onnodige uitval.

Weten of we voor u ook het verschil kunnen maken? Plan dan een GRATIS inventarisatiegesprek in over elektrotechnische oplossingen binnen uw bedrijf, winkel of woning. We laten u graag zien hoever onze expertise reikt.