Elektropartners & Protectiepartners

Elektropartners

"Elektropartners is nog een echt familiebedrijf. Tenminste als je daar van kunt spreken bij een bedrijf met 75 medewerkers. Mijn vader René Gaal heeft het bedrijf 25 jaar geleden overgenomen en het Elektropartners genoemd. Zelf heb ik mijn sporen eerst bij concullega bedrijven verdiend, voor ik in 2005 in de zaak kwam. Dat was voor mijn vader, ook vanwege familieomstandigheden, eigenlijk direct het sein om het stokje over te geven. Ik kwam echt in een gespreid bedje terecht, maar waar nog wel meer uit te halen was. Zelf noemde ik het bedrijf een koperen pot die alleen nog even flink moest worden opgepoetst. En dat is aardig gelukt. In zes jaar tijd van 25 naar 75 medewerkers en een omzetstijging van 400%."

Bedrijfspand of showroom?

Als toonaangevend elektrotechnisch installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan duurzame ontwikkelingen, is het natuurlijk niet zo vreemd om je eigen pand uit te rusten met moderne technieken en duurzame materialen. Ons pand is dan ook niet alleen een comfortabele werkplek voor onze medewerkers, maar ook een soort showroom in de praktijk waarin we alle moderne, elektrotechnische mogelijkheden presenteren. Onder meer aardwarmte met vloerverwarming, zonnepanelen, volledige led-verlichting aangevuld met TL5. Het pand is volledig ingericht volgens de laatste technieken van Domotica.

Kerssens De Ruiter Architecten hebben het pand ontworpen, dat zich kenmerkt door het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Bijzonder om te noemen zijn de kozijnen, balie en trap die volledig van bamboe zijn gemaakt. Naast de grote inbreng van de architecten heeft ontwerper en meubelmaker Piet-Jan van de Kommer veel betekend voor de inrichting. Alles past nu in en bij elkaar, en vormt één geheel - da's zeker een compliment waard. En dat geldt overigens ook voor Aannemingsbedrijf K. Dekker en Schermer Installatietechniek. De aparte vormen en alle opgenomen details waren niet altijd even gemakkelijk om uit te voeren. Maar als je echt samen optrekt, dan kom je er altijd uit, zeker als je elkaar goed kent!

 

Werkzaamheden