Elektropartners & Protectiepartners

Elektropartners

‘Elektropartners is nog een echt familiebedrijf. Tenminste als je daar van kunt spreken bij een bedrijf met 75 medewerkers. Mijn vader Rene Gaal, heeft het bedrijf 25 jaar geleden overgenomen en omgezet naar Elektropartners. Zelf heb ik mijn sporen eerst bij concullega bedrijven verdient, alvorens in 2005 in de zaak te komen. Dat was voor mijn vader, ook vanwege familieomstandigheden, eigenlijk direct het sein om het stokje over te geven. Een gespreid bedje, maar waar nog wel meer uit te halen was. Zelf noemde ik het bedrijf een koperen pot die alleen nog even flink moest worden opgepoetst. En dat is aardig gelukt. In 6 jaar tijd van 25 naar 75 medewerkers en een omzetstijging van 400%.

 

Bedrijfspand of showroom?

Als toonaangevend elektrotechnisch installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan duurzame ontwikkelingen, is het natuurlijk niet zo vreemd om je eigen pand uit te rusten met moderne technieken en duurzame materialen. Ons pand is niet alleen een gerieflijk onderkomen voor onze werknemers, maar tevens een mooie gelegenheid om alle elektrotechnische mogelijkheden van vandaag de dag te presenteren. Aardwarmte met vloerverwarming , zonnepanelen, volledige led-verlichting aangevuld met TL5, het pand is volledig ingericht volgens de laatste technieken van Domotica.


Het pand ontworpen door Kerssens De Ruiter Architecten, kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Bijzonder om te noemen zijn de kozijnen, balie en trap die van 100% bamboe zijn gemaakt. Naast de grote inbreng van de Architecten heeft ontwerper en meubelmaker Piet-Jan van de Kommer veel betekent voor de inrichting. Alles past nu in en bij elkaar, als een geheel, een compliment waard. En dat geldt overigens ook voor Aannemingsbedrijf K. Dekker B.V. en Schermer Installatietechniek B.V.. Alle opgenomen details en aparte vormen zijn niet altijd even gemakkelijk geweest om uit te voeren. Maar als je echt samen optrekt, dan kom je er altijd uit, zelfs als je elkaar goed kent!

Werkzaamheden