Licht en kracht

Zakelijk

Onderscheidende kwaliteit heeft Elektropartners op het gebied van ‘Licht en Kracht’.


Onze kennis en vaardigheden passen wij voortdurend toe bij het ontwerpen, installeren en beheren van licht- en krachtinstallaties. En dan hebben we het over een breed werkterrein dat kan gaan van huisinstallaties tot complexe industriële systemen; van winkel- tot kantoorinstallaties en - als het onverhoopt nodig is - van spanning tot noodspanning.

Elektropartners geeft advies op maat

Of het nu gaat om een woningbouwproject, een bedrijfsgebouw, een beveiligingsinstallatie of renovatie van een bestaande installatie, ieder installatieproject begint op de afdeling Advies en Ontwerp. Onze adviseurs denken graag met u mee en adviseren en informeren u over de diverse mogelijkheden en toepassingen op het gebied van elektrotechniek, verlichting, data- en telecommunicatie, inbraak- en brandbeveiliging en automatisering (domotica).

BIM / 3D Installatietechniek

Werken volgens het BIM-model voorkomt overdrachtsfouten. De gegevens blijven inzichtelijk  bij eventuele nieuwe werkzaamheden of aanpassingen. Bovendien wordt in de toekomst eenvoudiger van de opgeslagen ervaringen gebruikgemaakt. Met Audodesk Building Design Suite in combinatie met Stabi CAD hebben we alle mogelijkheden te participeren in iedere BIM workflow. We werken in en Revit-model samen met andere disciplines. Elektropartners heeft reed meerder projecten op deze wijze aangepakt en succesvol uitgevoerd.

BREAAM  -  LEED

Een duurzaam gebouw start met een doordacht ontwerp; onze experts zijn gewend om als sparringpartner van de architect te komen tot efficiënte en integrale oplossingen. Wij kennen de effecten van ontwerpkeuzen en assisteren bij het maken van de juiste. Wij hanteren innovatieve technieken waarvan de werking zich heeft bewezen.

 


Particulier

Een juiste verlichting is ook uitermate geschikt voor het creëren van extra sfeer en een goede verlichting is de ‘finishing touch’ van uw woning.

Elektropartners kan u installatie ook uitvoeren volgens het Domotica principe, Domotica staat voor comfortabel wonen en werken, maar ook voor medische toepassingen en veiligheid , alles volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Onze kennis en vaardigheden passen wij voortdurend toe bij het ontwerpen, installeren en beheren van 230 Volt en lichtinstallaties.

Om de veiligheid van uw installatie te waarborgen, kunnen wij uw complete elektrotechnische huisinstallatie of groepenkast aanpassen, renoveren of installeren.