Licht en kracht

Licht en kracht: dat is onze core business. En dan hebben we het over een breed werkterrein dat kan gaan van huisinstallaties tot complexe industriële systemen, van winkel- tot kantoorinstallaties en van spanning tot noodspanning. We ontwerpen, installeren en beheren de licht- en krachtinstallaties waarbij we de meest actuele kennis en technieken op dat gebied toepassen.

Altijd advies op maat
Elk installatieproject begint op onze afdeling Advies en Ontwerp. Of het nu gaat om een woningbouwproject, een bedrijfsgebouw, een beveiligingsinstallatie of renovatie van een bestaande installatie. Onze adviseurs denken en kijken kritisch met u mee. Wat kan, en vooral: wat is in uw geval zinvol? We informeren én adviseren u over de verschillende mogelijkheden en toepassingen op het gebied van elektrotechniek, verlichting, data- en telecommunicatie, inbraak- en brandbeveiliging en automatisering (domotica).

BIM / 3D Installatietechniek
Bij Elektropartners werken we volgens het BIM-model. Dat voorkomt overdrachtsfouten, omdat alle gegevens inzichtelijk blijven bij nieuwe werkzaamheden of aanpassingen. Bovendien kan een monteur eenvoudiger van de opgeslagen ervaringen gebruikmaken. Met Audodesk Building Design Suite in combinatie met Stabi CAD hebben we alle mogelijkheden om te participeren in iedere BIM workflow. We werken in een Revit-model samen met andere disciplines. Elektropartners heeft reed meerder projecten op deze wijze aangepakt en succesvol uitgevoerd.

BREAAM - LEED
Een duurzaam gebouw begint met een doordacht ontwerp. Onze experts zijn vaak sparringpartner voor de architect - zo komen we tot efficiënte en integrale oplossingen. Wij weten dan ook welke effecten bepaalde ontwerpkeuzes hebben en assisteren bij het maken ervan. Bovendien maken we daarbij gebruik van innovatieve technieken die zich hebben bewezen.

Particulier
Mooie verlichting is de finishing touch van uw woning. Ook kunt u met de juiste verlichting extra sfeer creëren. Met Domotica kiest u zelfs voor extra comfort omdat we de complete lichtinstallatie dan kunnen afstemmen op uw wensen en eisen. Elektropartners past de meest actuele kennis en technieken toe bij het ontwerpen, installeren en beheren van 230 Volt- en lichtinstallaties.

Ook kunnen wij uw complete elektrotechnische huisinstallatie of groepenkast aanpassen, renoveren of installeren om de veiligheid van uw installatie te waarborgen.