Focus op perfectie!

Opdracht de Boeg Amsterdam

Elektropartners, Protectiepartners en Domoticapartners hebben de opdracht ontvangen om deel te nemen aan het bouwteam "verbouw complex de Boeg".

Deze renovatie is uitdagend vanwege de bouwtijd maar ook het feit dat wij het gebouw gaan moderniseren zonder dat bewoners hun vertrouwde woning hoeven te verlaten.

Dit is mede mogelijk omdat wij gebruik gaan maken van geprefabriceerde installatie onderdelen, waaronder de kanalisatie in de gangen. Deze worden geprefabriceerd aangeleverd voorzien van verlichting, kanalisatie, branddetectie, noodverlichting en de overige benodigde installaties (zie onderstaande artist impression)

Binnen dit project team zijn wij verantwoordelijk voor:

  • Elektrotechnische installatie
  • Verlichtingsinstallatie
  • Branddetectie installatie
  • Toeganscontrole
  • Intercom
  • Zorgsystemen
  • PZI installatie
  • KNX domotica installatie, lichtsturing voor mensen met dementie
  • etc.

 

Wonen in een gezellige multiculturele buurt

Tussen de Erasmusgracht en het levendige Bos & Lommerplein, in een multiculturele wijk, staat woonzorgcentrum De Boeg. In De Boeg kunt u wonen, meedoen aan de activiteiten en gebruik maken van onze voorzieningen.

Wonen

In De Boeg kunt u wonen in een tweekamerappartement. Daarnaast kunt u hulp en ondersteuning krijgen waar u dat nodig heeft. Natuurlijk staat uw zelfstandigheid centraal. U houdt zelf de regie over uw leven. Wij vullen aan waar u hulp nodig heeft.

De omgeving

De Boeg ligt in een bruisende en multiculturele buurt waar altijd wat te doen is. U vindt alle mogelijke buurtwinkels op loopafstand en een dagmarkt op het Bos en Lommerplein. Iets verderop is het Mercatorplein. Daar worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Braderieën bijvoorbeeld, en een jaarlijkse fanfarewedstrijd. Het Erasmuspark is een overzichteiljk park met mooie kunstwerken. U kunt er wandelen, op een bankje zitten en genieten van de frisse buitenlucht. Het park is rolstoeltoegankelijk en er is gelegenheid voor een potje schaak.

Voor de buurt en familie

Buurtbewoners en familieleden zijn van harte welkom mee te doen aan de door ons georganiseerde activiteiten. Uiteraard kunt u ook mee eten in het restaurant of binnenlopen voor een kopje koffie.

Kortdurend eerstelijns verblijf

Heeft u tijdelijk zorg nodig, bijvoorbeeld omdat u terug bent van een ziekenhuisopname? Of omdat uw partner of familie even geen zorg kan bieden. U kunt bij Cordaan terecht voor kortdurend verblijf in een van onze verzorgingshuizen. Bij kortdurend verblijf, woont u enkele dagen of weken (maximaal 12) in een Verzorgingshuis van Cordaan, waarna u weer teruggaat naar uw eigen huis.

U kunt gebruikmaken van kortdurend verblijf als u door omstandigheden tijdelijk geen verzorging thuis kunt krijgen.

Bron website Cordaan.


JT Bioscopen
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
VUE
Zonnehuisgroep Noord
Vezet
PWN
John Deere
UWV
Gemeente Almere
Bink Bouw
Eye
Rodi Media
Herke Bouw
De Nijs
Gemeente Heerhugowaard

Elektropartners

Newtonstraat 5
1704 SB Heerhugowaard

T 072 - 571 51 41
E info@elektropartners.nl

Neem direct contact met ons op